Patarimas

2021 m. „Tour de France“ tiesioginė transliacija: kaip internete stebėti Marko Cavendisho ir Eliziejaus laukų finišą

Paskutiniame 2021 m. „Tour de France“ etape slovėnas Tadej Pogacar iškovos antrąją bendrosios įskaitos pergalę, tačiau tikras šios dienos jaudulys yra Marko Cavendisho galimybė pagerinti Eddy Merckx etapų laimėjimų rekordą. 21 etapas prasidės 15.15 BST ir keliauja 108,4 km nuo Chatou iki Eliziejaus laukų . JK žiūrovai gali žiūrėti nemokamai ITV4 . Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip gauti nemokamą „Tour de France“ tiesioginę transliaciją iš bet kurios pasaulio vietos.



„Tour de France“ nemokama tiesioginė transliacija

Data: 2021 m. birželio 26 – liepos 18 d

Baigti: Eliziejaus laukai, Paryžius, Prancūzija





Nemokamas srautas: ITV4 (tiesioginė transliacija)

Žiūrėkite bet kur: išbandykite „ExpressVPN“. be rizikos

JAV srautas: Povas (7 dienų nemokamas bandymas)

OFF srautas: SBS (Laisvas)

CAN srautas: FloBikes (12,50 USD per mėnesį)



108-asis „Tour de France“ lenktynių etapas prasidėjo keliais pavojingais susitraukimais, kurie išmušė iš lenktynių anksti pasitraukusį Primozą Rogličių. Valdantis čempionas Tadejus Pogačaras atrodo miręs, kad apgintų savo karūną. Pažvelkite į visą Tour de France maršruto žemėlapis .

Slovėnas Tadej Pogačaras (JAE Team Emirates) visada buvo favoritas apginti titulą, kurį užsitikrino paskutiniame praėjusių metų turnyro etape. Praėjusį kartą Pogačaras šokiravo kolegą slovėną Primozą Rogličą (Jumbo-Visma) startavo 20 etapo individualiame laiko važiavime ir apsivilko geltonus marškinėlius į Paryžių.

Šiais metais Pogačaras susidūrė su stipria Ineos Grenadiers konkurencija. 2021 m. „Giro d'Italia“ nugalėtojas Eganas Bernalis galėjo pasitraukti iš „Tour de France“, tačiau buvęs „Tour de France“ čempionas Geraintas Thomasas, kaip ir kitas grenadierius Richardas Carapazas, buvo baisios formos.

Taip pat matėme rimtą Juliano Alaphilippe (Deceuninck–QuickStep), garsaus geltonojo marškinėlio laimėtojo dviejuose ankstesniuose turuose ir 2021 m., kaltinimą. Šių metų pakaitos simbolis yra „Team Arkéa-Samsic“, „B&B Hotels p/b KTM“ ir „Total Direct Énergie“. stojančiųjų.

Pasiruošę žiūrėti, kaip Pogačaras įveiks du iš eilės paskutinę 2021 m. „Tour de France“ dieną? Allez! Nesvarbu, ar esate JK, JAV, Australijoje, Kanadoje ar Europoje, šiame vadove sužinosite apie televizijos kanalą, kuriame bus rodomi visi tiesioginiai veiksmai, kaip tiesiogiai transliuoti „Tour de France“ internetu ir netgi sužinoti svarbiausius momentus. .

Įsitikinkite, kad žinote, kaip žiūrėti 21 etapo Tour de France nemokamą tiesioginę transliaciją iš bet kurios pasaulio vietos.

„Tour de France“ nemokama tiesioginė transliacija

(Vaizdo kreditas: Le Tour / Pauline Ballet)

Britų televizijos licencijų turėtojai gali tiesiogiai transliuoti „Tour de France“. ITV4 nemokėdamas nė cento.

Turo metu ketinate būti už JK ribų? JK piliečiai, bandantys žiūrėti iš užsienio, gali naudoti VPN žiūrėti ITV4 iš bet kurios vietos , be geografinio blokavimo.

Mes rekomenduojame „ExpressVPN“. nes jam suteikiama nerizikinga 30 dienų pinigų grąžinimo garantija.

Turas taip pat bus rodomas nemokamai internete tiesiogiai per keletą didžiausių Europos transliuotojų, įskaitant Rai Sportas Italijoje, Prancūzijos sportas Prancūzijoje, taip pat ir RTBF Belgijoje.

„Eurosport“ dėka „YouTube“ galite rasti kasdienius „Tour de France“ renginius.

Žiūrėkite „Tour de France“ nemokamai iš užsienio, naudodami VPN

Net jei užsiprenumeravote atitinkamų „Tour de France“ teisių turėtojų abonementus, negalėsite jų pasiekti būdami ne savo šalyje. Paslauga žinos jūsų vietą pagal jūsų IP adresą ir automatiškai užblokuos jūsų prieigą.

Virtualus privatus tinklas (VPN) padeda apeiti šią kliūtį. VPN sukuria privatų ryšį tarp jūsų įrenginio ir interneto, kad serveriai ir paslaugos, prie kurių prisijungiate, nežinotų, ką darote. Visa informacija, perduodama pirmyn ir atgal, yra visiškai užšifruota.

Yra daug VPN teikėjų, tačiau kai kurie yra patikimesni ir saugesni nei kiti. Paprastai siūlome tokią mokamą paslaugą kaip „ExpressVPN“. kuri siūlo 100 procentų nerizikingą pinigų grąžinimo garantiją. Jei per pirmąsias 30 dienų nesate patenkinti paslauga, galite ją atšaukti be jokių nuobaudų.

Išbandykite „ExpressVPN“ be rizikos 30 dienų

Išbandykite „ExpressVPN“ be rizikos 30 dienų
„ExpressVPN“ siūlo 30 dienų pinigų grąžinimo garantiją su savo VPN paslauga. Galite naudoti jį norėdami žiūrėti savo mobiliajame telefone, planšetiniame kompiuteryje, nešiojamajame kompiuteryje, televizoriuje, žaidimų konsolėje ir kt. Klientų aptarnavimas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę ir trys mėnesiai nemokamai, kai prisiregistruojate. Išbandykite – nustebsite, kaip tai paprasta.

Žiūrėti pasiūlymą

Kaip žiūrėti Tour de France JK

(Vaizdo kreditas: Tour de France / ASO Pauline Ballet)

ITV4 tiesiogiai rodo „Tour de France“ lenktynes ​​ir kasdienius kiekvieno etapo svarbiausius renginius. Televizijos licencijos turėtojai gali žiūrėti arba transliuoti ITV4 nemokamai.

Norite žiūrėti be skelbimų? Visą renginį Eurosport.co.uk ir Eurosport programėlę (iOS/Android) vyks „Tour de France“ tiesioginė transliacija be skelbimų. Prenumeratos išlaidos 6,99 GBP per mėnesį arba £39,99 per metus .

Eurosport žaidėjo metinis leidimas

Eurosport žaidėjo metinis leidimas 83,88 £ 39,99 £
Įsigykite 12 mėnesių „Eurosport Player“ prenumeratą ir sutaupysite skanius £43,89. Į bilietą įeina vienerių metų trukmės „Eurosport“ HD kokybe, vaizdo įrašas pagal poreikį, kelių kamerų peržiūra ir kt.

žiūrėti ind vs nz tiesioginę transliaciją
Žiūrėti pasiūlymą

Kita galimybė yra užsiprenumeruoti „Amazon Prime“ ir užsiregistruokite nemokamai 7 dienų Eurosport bandomajam laikotarpiui . Pasibaigus bandomajam laikotarpiui, galite prenumeruoti įprastą 6,99 GBP per mėnesį.

Užkietėję dviračių mėgėjai turėtų pabandyti GCN + (tik mobiliesiems), kuri suteikia tiesioginį kelionių srautą ir prieigą prie geriausių kada nors sukurtų dviračių dokumentinių filmų. Tai £39,99 per metus.

Kaip žiūrėti „Tour de France“ JAV

(Vaizdo kreditas: The Tour / Alex Broadway)

108-asis „Tour de France“ tiesiogiai transliuojamas per NBC Sports ir Povas .

„Peacock“ kainuoja tik 4,99 USD per mėnesį (arba 9,99 USD su ribotais skelbimais) ir apima tūkstančius filmų, TV laidų, turinio vaikams ir kitų tiesioginių sporto šakų. Nauji vartotojai gauna nemokamą 7 dienų bandomąją versiją.

Toli nuo valstijų? Tiesiog naudoti VPN pasiekti Peacock iš bet kurios pasaulio vietos be užblokavimo. Mes rekomenduojame „ExpressVPN“. nes jam suteikiama nerizikinga 30 dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Tour de France“ nemokama tiesioginė transliacija: „Peacock“ 7 dienų nemokama bandomoji versija

„Tour de France“ nemokama tiesioginė transliacija: Peacock 7 dienų nemokama bandomoji versija
Prisiregistruokite prie Peacock TV nuo 4,99 USD per mėnesį ir pirmąsias septynias dienas gaukite nemokamai. Prieiga apima „Tour de France“ transliaciją, taip pat tūkstančius filmų ir rinkinių iš NBC visatos. Jokios sutarties. Atšaukti bet kada.

Žiūrėti pasiūlymą

Kaip žiūrėti Tour de France Prancūzijoje, Italijoje ir Belgijoje

Turą tiesiogiai ir nemokamai rodys keli didžiausi Europos transliuotojai, įskaitant Rai Sportas Italijoje, Prancūzijos sportas Prancūzijoje ir RTBF Belgijoje.

Kaip žiūrėti „Tour de France“ Kanadoje

Flobikes, platforma, skirta dviračių srautams, tiesiogiai rodys „Tour de France“ transliaciją Kanadoje. FloBikes prenumerata kainuoja nuo 12,50 USD per mėnesį arba 150 USD per metus ir apima „Tour“, „Giro d'Italia“ ir kitus geriausius UCI renginius.

Kaip žiūrėti „Tour de France“ Australijoje

Austriečiai gali tiesiogiai stebėti kiekvieną turo etapą SBS ir SBS Viceland kanalus arba žiūrėkite nemokamą tiesioginę transliaciją SBS On Demand .

Iš šalies? Griebkite VPN ir žiūrėkite SBS internetu iš bet kur, būdami neužblokuoti. Mes siūlome „ExpressVPN“. nes jam suteikiama nerizikinga 30 dienų pinigų grąžinimo garantija.

Tour de France 2021 etapai ir datos

(Vaizdo kreditas: The Tour / Alex Broadway)

1 etapas
Šeštadienį, birželio 26 d., 12.10 CEST, 11.10 BST, 6.10 ET

2 etapas
Sekmadienį, birželio 27 d., 13.10 CEST, 12.10 BST, 7.10 ET

3 etapas
Pirmadienis, birželio 28 d., 13.10 CEST, 12.10 BST, 7.10 ET

4 etapas
Birželio 29 d., antradienis, 13.25 val. CEST, 12.25 BST, 7.25 ET

5 etapas (ITT)
Birželio 30 d., trečiadienis, 12.15 CEST, 11.15 BST, 6.15 ET

6 etapas
Liepos 1 d., ketvirtadienis, 13.55 CEST, 12.55 BST, 7.55 ET

7 etapas
Liepos 2 d., penktadienis, 11 val. CEST, 10 val. BST, 5 val. ET

8 etapas
Šeštadienį, liepos 3 d., 13.10 val. CEST, 12.10 val. BST, 7.10 ET

9 etapas
Liepos 4 d., sekmadienį, 13 val. CEST, 12 val. BST, 7 val. ET

Poilsis
Pirmadienis, liepos 5 d

10 etapas
Liepos 6 d., antradienis, 13.05 CEST, 12.05 BST, 7.05 ET

11 etapas
Liepos 7 d., trečiadienis, 12 val. CEST, 11 val. BST, 6 val. ET

12 etapas
Liepos 8 d., ketvirtadienis, 12 val. CEST, 11 val. BST, 6 val. ET

13 etapas
Penktadienis, liepos 9 d., 12.05 CEST, 11.05 BST, 6.05 ET

14 etapas
Šeštadienį, liepos 10 d., 12.25 val. CEST, 11.25 BST, 6.25 ET

15 etapas
Sekmadienį, liepos 11 d., 12.20 val. CEST, 11.20 BST, 6.20 ET

Poilsis
Pirmadienis, liepos 12 d

16 etapas
Liepos 13 d., antradienis, 13.05 CEST, 12.05 BST, 7.05 ET

17 etapas
Trečiadienį, liepos 14 d., 11.55 CEST, 10.55 BST, 5.55 ET

kas yra HDr tv technologija

18 etapas
Liepos 15 d., ketvirtadienis, 13.35 CEST, 12.35 BST, 7.35 ET

19 etapas
Penktadienis, liepos 16 d., 12.20 CEST, 11.20 BST, 6.20 ET

20 etapas (ITT)
Šeštadienis, liepos 17 d., 13.05 CEST, 12.05 BST, 7.05 ET

21 etapas
Sekmadienį, liepos 18 d., 16.15 val. CEST, 15.15 val. BST, 10.15 ET

Šiandien geriausi „NordVPN“, „ExpressVPN“ ir „IPVanish“ pasiūlymai NordVPN 2 metai Skaityti visą apžvalgą Express VPN 12 mėn Skaityti visą apžvalgą IPVanish 2 metai Skaityti visą apžvalgą NordVPN 1 metai Skaityti visą apžvalgą Kainodara24 mėn 3,29 USD/mėn Žiūrėti adresu NordVPN 12 mėnesių 6,67 USD/mėn Žiūrėti adresu Express VPN 24 mėn 2,92 USD/mėn Žiūrėti adresu IPVanish 12 mėnesių 4,92 USD/mėn Žiūrėti adresu NordVPN GeriausiasPasirinkimų ir naudojimo paprastumo balansas Viskas – geriausias VPN Torrent ir P2P srautas Pasirinkimų ir naudojimo paprastumo balansasSuderinami įrenginiai ios Linux Windows Android ios Linux Windows Xbox PSN Android ios PSN Windows Xbox Android ios Linux Windows TwitterVeikia su „Netflix“. Youtube Facebook Twitter „Netflix“. iPlayer Youtube Facebook Twitter „Netflix“. iPlayer Youtube Facebook Twitter „Netflix“. Youtube vienas vienasVietų skaičius55 160 60 55Vienalaikiai ryšiai6 5 5 6Neribotas pralaidumas N/A vienas vienas vienasP2p eismas N/A vienas 0 Pristatymo vidutinėparsisiųstiDiskas parsisiųstiDiskas parsisiųstiDiskas parsisiųstiDiskasBūklėRenovuotasNauja RenovuotasNauja RenovuotasNauja RenovuotasNaujaBandomasis laikotarpis