Žinios

„Apple AirPods 3“ bus pristatytas šiandien ir gali būti brangesnis nei „AirPods 2“.

Puikios naujienos, „AirPods“ gerbėjai: naujoje patikimo analitiko Ming-Chi Kuo ataskaitoje teigiama, kad „Apple“ pristatys naujos kartos „AirPods“ kaip dalį šiandienos patvirtinimo. iPhone 13 renginys . Karštai lauktas „AirPods 3“. iš esmės yra nauja iteracija „Apple“ antrosios kartos „AirPod“. , kurie buvo išleisti 2019 m. kovo mėn.



Bet čia pat: kaip pirmą kartą pastebėjo 9to 5Mac Kuo teigia, kad „Apple“ ir toliau parduos senesnius 2019 m. „AirPod“, kai bus pristatyti nauji modeliai. Tai, jo manymu, reiškia, kad „AirPods 3“ bus parduodami už didesnę kainą – dabartinių modelių ausinės be belaidžio įkrovimo dėklo kainuoja nuo 159 GBP / 159 USD / 249 AUD, arba 249 GBP / 249 USD / 319 AU su juo. – arba kad „AirPods 2“ kaina sumažės kartu su „AirPods 3“ išleidimu, o tai reiškia, kad naujausiuose modeliuose gali būti pritaikyta dabartinė „AirPods 2“ kaina.

Kuo yra atsargus savo prognozėse ir aiškiai apsidraudžia, kuris scenarijus yra labiausiai tikėtinas. Vietoj to jis pakartoja, kad „AirPods 2“ ir „AirPods 3“ bus parduodami vienu metu, kai bus tęsiama „AirPods 2“ gamyba.





Remiantis viskuo, ką iki šiol žinome, tikimasi, kad naujieji „AirPods 3“ turės naują dizainą, panašų į dabartinę formą. Apple AirPods Pro , ypač su trumpesniais kotais ant pačių ausinių.

Didelis skirtumas yra tas, kad „AirPods 3“ nesitikima aktyvus triukšmo slopinimas funkcijos – tai liks AirPods Pro ir Apple AirPods Max .

Šiuo metu „Cupertino“ milžino antrosios kartos „AirPod“ parduodami dviem modeliais: su „Qi“ belaidžio įkrovimo dėklu ir be jo. Tikimės, kad Apple šį kartą pasiūlys AirPods 3 tik su vienu dėklu – belaidžiu. Sveiki atvykę į jūsų belaidžio ryšio ateitį.

žiūrėti ind vs nz tiesioginę transliaciją

Tuo tarpu, „AirPods Pro 2“. Tikimasi, kad jie nebus pristatyti šiandienos „Apple Event“ metu ir, anot Kuo, atvyks kitais metais.

Kasmetiniame „Apple“ rudens žiniasklaidos renginyje, kuris šiandien, rugsėjo 14 d., antradienį, prasidės 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST / 3:00 AEST, pirmą kartą oficialiai apžvelgsime Apple iPhone 13 seriją ir naująją „Apple Watch Series 7“ seriją. Sekite naujienas BGMBH planas visoms renginio naujienoms...



DAUGIAU:

Skaitykite kodėl yra problema su „Apple Music Lossless“ (ir mes džiaugiamės galėdami pamatyti sprendimą)

geriausi garsiakalbiai mažam kambariui

Ar esate Apple ausinių rinkoje, bet nežinote, kurias pasirinkti? Matyti Apple AirPods 2 vs AirPods Pro: kurie yra geresni?

Ar tai turi būti Apple? Matyti geriausios tikros belaidės ausinės: geriausios „AirPods“ alternatyvos 2021 m